top of page

Alles wat je moet weten voordat je aanboord gaat op een Gulet Cruise - Deel 2

Gulets zijn, vooral in tijden van Corona, een populaire en verantwoorde manier van vakantie vieren. Helaas weten niet veel mensen het verschil tussen Gulets en andere zeilboten. Om mensen de kans te geven meer over Gulets te leren, maken wij deze 5-delige serie over alles wat je moet weten voordat je aanboord gaat op een Gulet Cruise.


Deel 2 - Wat kunt u verwachten van een Gulet Cruise?

Zoals al eerder beschreven in het eerste deel van deze serie, Gulet Cruises of 'Blue Cruises', zoals ze vaak worden genoemd, winnen aan populariteit. Door de Covid-19 pandemie, zijn veel vakanties geannuleerd. Gelukkig vormen Blue Cruises een perfecte manier om de zomervakantie toch door te laten gaan!

Wanneer u aanboord gaat op een Gulet, wacht er een zee vol avonturen op u. Maar wat kun u precies verwachten van een Gulet Cruise?


Dat zullen we u vertellen in deel 2 van deze serie!


Een 'Blue Cruise' is een boottocht langs de zuidwestkust van Turkije, ook wel de Turkse Riviera genoemd. Dit deel van Turkije staat bekend om zijn kristalheldere water en prachtige zonsondergangen. Daarom kunt u tijdens een Blue Cruise adembenemende uitzichten verwachten.

Daarnaast zijn de Egeïsche en Middellandse zee, waar deze cruises meestal worden gehouden, het huis van een grote hoeveelheid verschillende zeedieren, zoals schildpadden, octopussen en de mooiste vissen. Daarom is de Turkse Riviera een geweldige plek om te snorkelen en duiken.Daarnaast kunnen, naar de wensen van de gasten, verschillende steden en dorpen in Griekenland en Turkije worden aangedaan. Deze steden kennen veel verschillende restaurants, winkels en nachtclubs, waardoor iedereen zich hier goed zal vermaken!


Als laatste willen wij nog uitlichten dat Blue Cruises de ultieme manier van relaxen zijn. Stelt u zich voor, dobberend op het kristalheldere water van de Egeïsche en Middellandse zee met een glas wijn in uw hand, tijdens het eten van lokale gerechten en kijkend naar een prachtige zonsondergang. Dat is hoe een typische avond eruit ziet op een Gulet Cruise.


Lijkt het u leuk om meer over Blue Cruises te weten te komen voordat u aanboord gaat? Hou het volgende deel in deze reeks in de gaten!

Voor verdere vragen kunt u ons altijd bereiken op info@sailingchef.eu.

Comments


bottom of page