top of page

Kreeft, Octopus en Verse Vis

Updated: Jul 23, 2020

Vandaag had ik het voorrecht om wakker te worden in een prachtige baai met een opkomende zon. Hoewel het nog vroeg was, was ik net iets te laat om de zonsopgang zelf te zien. Ik heb me voorgenomen om dit morgen niet opnieuw te laten gebeuren… Ik slaap op het dek! Slapen op het dek is altijd een bijzondere ervaring: naar de sterren staren en wegdommelen om de volgende ochtend wakker te worden met een adembenemende zonsopgang. Onverslaanbaar!


Sacit, lid van de crew en een ervaren duiker, is vroeg op pad gegaan om te kijken of hij vanavond de vis voor de barbecue kon vangen. Sacit duikt, zonder zuurstoftanks tot 25 meter diep (!). Toen hij terugkwam, bracht hij een enorme verrassing mee ... Zelfgevangen kreeft! Sacit dook weer verder en ving nog meer verse vis. De barbecue belooft zo een onvergetelijke ervaring te worden. Als je besluit met ons mee te reizen op een Sailing Chef Blue Cruise en van vis houdt, wees dan lief tegen Sacit en ik weet zeker dat hij zijn duikpak aantrekt om de heerlijkste vis voor je op te duiken.De rest van de ochtend heb ik dronebeelden gemaakt. Nadat ik de drone bijna was kwijt geraakt in een poging de gulet tijdens het zeilen te filmen (achteraf niet slim), besloot ik het dit keer veiliger te spelen. De les was dat opstijgen tijdens het zeilen ok is, maar landen erg moeilijk. Hoe dan ook, de prachtige baai, de turquoise zee en de fotogenieke Sailing Chef gulet waren klaar om te worden gefilmd.


Na het legen van de batterij en een mooie duik in de zee, maakte Caner een smakelijke lunch voor ons klaar. Terwijl hij lunch maakte van verse ingrediënten en kruiden, realiseerde ik me opnieuw dat ons mooie bedrijf met recht Sailing Chef mag worden genoemd!Terwijl ik dit schrijf, zeilen we naar de volgende baai. Zoals gezegd, is het plan om vanavond een ​ barbecue te houden, meer dronebeelden vast teleggen en te ontspannen. Had ik trouwens al verteld dat je makkelijk in slaap valt onder de sterren? Ik kijk uit naar de rest van de dag en nacht.


Uw Sailing Chef-team

40 views

Comments


bottom of page