top of page

We zijn in Datca!

Hoewel de COVID-19 pandemie niet voorbij is en de gezondheidscrisis in delen van de wereld voortduurt, normaliseert het leven zich op andere plaatsen. Om ervoor te zorgen dat onze gasten kunnen genieten van een veilige en zorgeloze vakantie, ben ik naar Datca gereisd om Caner, Mujdat en Sacit te ontmoeten en de omstandigheden hier te ervaren.


Toen ik aankwam zag ik de imposante Sailing Chef gulet meteen liggen. Het team liet zien welk werk er aan boord was verzet om al onze gasten een ​​"Memory for Life" te geven… de nieuwe matrassen, de lounge ruimte in de boeg en de milieuvriendelijke zonnepanelen om er maar een paar te noemen. Het ziet er allemaal top uit!


Na een heerlijke salade reden Caner en ik Datca rond om nog wat dingen te kopen of uit te zoeken. We hebben een wandeling door het prachtige Oud-Datca gemaakt en op het strand gedineerd met de verste vis. Het voelt als een vakantie, maar is eigenlijk werk… de perfecte combinatie.


Hoewel hygiënemaatregelen streng zijn en mondmaskers in drukke ruimtes verplicht, voelt het leven hier verder normaal. De restaurants zijn open en omdat alles hier buiten gebeurt voel je je nergens opgesloten.


We houden u de komende dagen op de hoogte van onze ervaring hier en hopen u nog dit jaar aan boord te verwelkomen. We zijn daarnaast ook begonnen met de reserveringen voor volgend jaar. Alls u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via info@sailingchef.eu. Als u besluit te boeken gelden de prijzen van dit jaar.


Zonnige groeten van uw Sailing Chef Team in Datca,


Caner, Mujdat, Sacit en MarcoComentários


bottom of page