top of page

2021 Prijzen en Brochure

Na een seizoen dat voor onze gasten en daarmee ook voor ons anders liep dan gedacht en gehoopt, zijn we inmiddels volop bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.


COVID-19: Licht aan het einde van de tunnel


Hoewel de COVID-19 pandemie helaas nog niet achter ons ligt is er gelukkig licht aan het einde van de tunnel. Inmiddels zijn meerdere vaccins succesvol fase 3 trials gepasseerd, er een paar definitief goedgekeurd en is in het Verenigd Koninkrijk begonnen met vaccineren.


Turkije begint later in december met vaccineren. Turkije vertrouwt hierbij op het Chinese Sinovac Biotech vaccin dat inmiddels door meer dan 1 miljoen mensen in China, Brazilië, Indonesië en Turkije is getest.


Hiermee hopen we in de eerste plaats dan er een einde komt aan de menselijke tragedie die de pandemie heeft veroorzaakt. Natuurlijk blijven we de zekerheid van onze COVID-19 policy bieden, waarmee u zonder risico boekt en zonder gedoe snel uw geld terugkrijgt indien COVID-19 restricties onverhoopt toch van kracht zijn op het moment van uw reis.


Gastvrijheid, ongeëvenaarde schoonheid en culinaire magie


Zoals gezegd, zijn we de voorbereiding voor het 2021 seizoen begonnen. Het is onze ambitie om onze gasten onbezorgd te laten genieten van gastvrijheid, ongeëvenaarde schoonheid en culinaire magie.


We zijn dan ook verheugd onze prijzen en online brochure voor 2021 met u te delen.


NIEUW: Supersnelle offerte via WhatsApp


Als u geïnteresseerd bent, raden we u aan snel te boeken aangezien het overgrote deel van onze gasten die dit jaar geboekt hadden, nu in 2021 onze gast zijn.


U kunt dit eenvoudig doen door via WhatsApp contact met ons op te nemen. We helpen u dan snel en persoonlijk met antwoorden en een reisvoorstel op maat.


Wist u dat...?

  • een week aan boord van Sailing Chef al beschikbaar is vanaf € 775 all-inclusive?

  • een luxe gulet voor twaalf gasten een week de uwe kan zijn vanaf € 7.130 all-inclusive?

  • u zonder risico kunt boeken met onze COVID-19-polis en zonder gedoe een snelle terugbetaling ontvangt als de COVID-19-beperkingen van kracht blijven?

  • Wij geen extra kosten voor gebruik van een eenpersoons kajuit berekenen? (Beperkte beschikbaarheid)

  • Kinderen tot en met 12 jaar 25% korting krijgen?

  • Jongeren van 13-17 jaar 20% korting ontvangen?

  • Als u extra weken boekt, volwassenen ook 20% korting krijgen op de extra weken?


Yoga en Wellness Partners


We zijn ook supertrots om samen met de beste yoga en wellness partners in het land, Yoga met Suus en Vositivity samen te werken en met hen yoga Zeilcruises te verzorgen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.


We kijken ernaar uit u in 2021 welkom aan boord te mogen heten!


Wilt u uw vakantie alvast garanderen voor 2022, dan kan dat natuurlijk ook. We helpen u graag. Neem contact met ons op via WhatsApp of kijk op sailingchef.eu/rates.


Uw Sailing Chef Team


Comments


bottom of page